< Digital Restaurant
Digital Restaurant

Digital Restaurant

Cum functionaza.


Softul gratuit pentru restaurante si cafenele Digital Restaurant este acum disponibiil. Asta inseamna ca il poate folosi oricine fara a plati taxe. Digital Restaurant este o platforma cloud, deci nu ai nevoie de servere sau de suport IT. Totul este gratuit si este asigurat de catre noi. Cu toate astea, pentru clientii care doresc sa foloseasca aplicatia pe serverul lor o putem instala si configura pe serverul propriu al clientului. In cazul acesta (cand doresti ca aplicatia sa fie gazduita pe serverele tale) exista un cost de instalare si configurare. Pentru detalii ne puteti contacta. Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza softul accesati aceasta pagina: Digital Restaurant - Soft gratuit pentru reastaurante si cafenele

Despre Digital Restaurant.


Digital Restaurant este un soft gratuit pentru restaurante si cafenele si este o initiativa care doreste sa digitalizeze restaurantele si cafenelele. Interactiunea dintre client si restaurant este foarte putin digitalizata. Asta e motivul pentru care a aparut Digital Restaurant. Tu, client, te asezi la masa, scanezi codul de bara de pe masa cu telefonul si ai acces instant la meniul restaurantului.
Vezi meniul, preturi, ingrediente si tot ce te intereseaza pentru a putea comanda. Fiecare produs il poti adauga in comanda, iar la momentul cand consideri ca comanda este gata o poti trimite catre restaurant. Restaurantul va prelua comanda si, urmatorul pas, este sa ti-o pregateasca, iar apoi sa ti-o serveasca la masa. Daca vrei sa vezi cum arata un meniu demo si cum functioneaza aplicatia te invit sa scanezi cu telefonul QR codul de mai jos:


Daca esti pe laptop poti da click pe linkul urmator pentru a ccesa meniul: Link meniu virtual

Cum folosesti.


Platforma este construita sa fie simpla si eficienta atat pentru client cat si pentru restaurant.

Daca esti client tot ceea ce trebuie sa faci este sa scanezi codul de bara de pe masa la care te-ai asezat (va arata ca si codul de mai sus), iar asta te va duce direct in sectiunea restaurantului, unde vei putea vedea meniul si face comanda. Daca esti reprezentatul unui restaurant te invit sa dai click pe meniul "INSCRIE-TE", iar apoi vei fi ghidat prin pasii care trebuie sa-i faci pentru a putea folosi platforma. Avantajul platformei este ca gestionezi in aplicatie tot fluxul de la momentul cand se aseaza clientul la masa pana la momentul plecarii lui. De asemeena, ai si rapoarte si situatii care te ajuta sa-ti maresti afacerea si sa o controlezi. Softul se poate lega cu oric casa de marcat pentru a face bonuri fiscale.

Daca esti restaurant si vrei sa afli mai multe detalii contacteaza-ne::

Robert

Robert Stanciulescu

CEO & Founder

Robert a creat aceasta platforma si te poate ajuta cu orice fel de informatii doresti. Il poti contacta la robert[@]digital-restaurant.ro sau al tel 0729148238.
Mesagerie instant: RobertStanciulescu pe CeFaci

Contact.


Ne poti contacta pentru detalii completand formularul!

53+6=

Sustinut de Logistic Specialist || Sustinut de WebWMS || Powered by w3.css